Beleggingspand financieren

jlfa-15

Steeds meer particulieren kiezen ervoor een pand te kopen voor de verhuur. We spreken dan van een beleggingspand. Voor het financieren van een beleggingspand gelden andere regels dan het financieren van een eigen woning. Er is bijvoorbeeld altijd ca 30% aan eigen geld nodig. Nu spaargeld minder oplevert, wordt dit als een goede investering gezien om meer rendement uit het spaargeld te halen.

Ook de looptijd, de aflossingsvorm en het rentetarief zijn anders dan bij een reguliere hypotheek. Er is een beperkt aantal geldverstrekkers die een verhuurhypotheek aanbieden met elk hun eigen voorwaarden en rentetarieven.

Denk je er ook over na om een pand te kopen en dat te verhuren? Maak een afspraak om je te laten informeren over de mogelijkheden. Ik kan voor je nagaan of de verhuurhypotheek mogelijk is en aangeven op welke condities de financiering verstrekt kan worden.

Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Vergelijkingskaarten

De vergelijkingskaart is een standaard document en geeft aan wat de kosten van een advies ongeveer zullen zijn. De inhoud en de opzet is wettelijk vastgelegd. JLFA maakt altijd vooraf duidelijke afspraken over de kosten van het advies en de bemiddeling.

Aangesloten bij

U kunt er op rekenen dat ik u kan voorzien van professioneel advies en beschik over al de benodigde diploma’s en certificaten. Ik ben aangesloten bij de volgende instellingen: