Aankoop volgend huis financieren

jlos-14

Je wilt meer of juist minder leefruimte, je wilt dichterbij je werk wonen, je wilt een tuin of juist die garage? Samen bekijken we wat mogelijk is om die andere woning te kopen!

Je hebt met veel plezier in je huidige woning gewoond, maar nu breekt de tijd aan om toch te gaan verhuizen. Hiervoor moeten er onder andere een aantal financiële beslissingen genomen worden. Ga je eerst je huidige woning verkopen en dan pas een ander huis kopen, of kan het ook andersom?

Voordat je zoektocht naar een ander huis begint, wil je natuurlijk ook weten hoeveel je precies kunt lenen. Dit maakt je huizenjacht een stuk leuker. Ik informeer je er graag over in een oriënterend vrijblijvend gesprek.

Bij een hypotheek voor een volgende woning, is het van belang goed te kijken naar de hypotheek op de huidige woning. Het kan interessant zijn de rente en de voorwaarden mee te nemen naar een volgende woning. Ik ga voor je na of dat mogelijk is en of dat inderdaad de beste keuze is of dat een nieuwe hypotheek bij een andere aanbieder toch beter is.
Bij een hypotheek voor een volgende woning is het ook van belang goed te kijken naar de fiscale consequenties. Is er nog recht op een overgangsregime, zodat er nog een aflossingsvrije hypotheek mogelijk is? Hoe lang is er nog recht op rente aftrek? Gaat het goed met het aflossingsschema in de nieuwe hypotheek, als de eerste hypotheek is afgesloten in 2012 of later?

Samen kijken we welke keuze het beste past bij je financiële situatie, nu en in de toekomst. Zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe woning!

Hoe kan ik je helpen?

Ik kom graag met je in contact om jouw wensen te bespreken.

Vergelijkingskaarten

De vergelijkingskaart is een standaard document en geeft aan wat de kosten van een advies ongeveer zullen zijn. De inhoud en de opzet is wettelijk vastgelegd. JLFA maakt altijd vooraf duidelijke afspraken over de kosten van het advies en de bemiddeling.

Aangesloten bij

U kunt er op rekenen dat ik u kan voorzien van professioneel advies en beschik over al de benodigde diploma’s en certificaten. Ik ben aangesloten bij de volgende instellingen: